آمار >

که تنها کسین که ازی خَشی نیت نون تُموشی که از کدیم الایام ووده تاحالا طرفدار

ایشه و وخته پای انینی تا سیر سیر نبشی ول ناکنی ما وخته کوچک هستریم زمستونن

که هوا سرد هسته وبرقن شَره وتنورن نُن نشکه مُمُن ما تاوه وچوله در شَوا وهارد شُل

شکه وتاوه که گرم ووده بادست خو نُن شکه ویا مهیاوه یا سوراغ بی شَزه وواچاهی به

ما شَدا وای که چکدک خَشه یا صبح کبل از ایکه به مدرسه بریم بما نُن شَکه یا دخه کیف

ما شَنها وبه ما به مدرسه شَفرستا وای که چه دوره ای هسته بله خوشبختانه خوبی اینن

که هنیزا نُن تُموشی از دوو نکته وخیله جاهن اکنن وله همه کس مثل کدیمیون وادست

نادنن بکنن و وا جلد نوار کاست اکنن بخاطه که یا دست شون اَسوغت یاکه غلیظ اوو

وله بازم خوبن ای هم آموزشی

چه وچه لازمن :

هارد : به مکدار لازم

هاوو : به اندازه هارد که بهم بشون بزنی

نمک : به مکدار لازم

کاسه : یک تا

پیش مُغ یا قاشق : دوتا برای پاشیدن مهیاوه وروغن بچک نُن

چوله یاچراغ پایی یک شعله ای

مهیاوه یا سوراغ

روغن : به اندازه که رو نون بریزی

چطو نُن بکنیم : هارد وهاوو ونمک دخه کاسه شریک اکنیم و وت دست به هم ازنیم

تا خمیر صفت بشه تاوه خو رو چوله یا چراغ انستیم تا گرم بشه روغن خو هم بغل

چراغ انستیم تا گرم بشه مهیاوه یا سوراغ خو هم آماده اکنیم تاوه که گرم وو وادست

چنگ دخه خمیرن خو ازنیم واز یک طرف تاوه به صورت دایره ای خمیر به تَن تاوه

اکشیم تا کل صفحه تاوه نُن بپوشه وچند ثانیه صبر اکنیم تا ببریزه وکبل از ایکه ار رو

تاوه وا کارد بکنیم مهیاوه یا سوراغ بچکی ارزیم و وخته مُکن دخه سینی انستیم و روغن

به چَکی وا پیش مُغ که از کبل آماده مُکرده با اگه نَهه وا قاشق روی ارزیم و آماده خردن

اوو نوش جانتون



تاريخ : چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۰ | ۱۰:۴۵ ب.ظ | اینوشته : موسی مطایف |