موادلازم:
هارد (آرد) ا کیلو
هارما (خرما) 2 کیلو
روغن : به مکدار لازم
زنجبیل یارازگ هریده: به مکدار لازم
خیل : یچکو بیشته نبشه ای مُم
منجل : یکتا ( ا عدد)
استمه : یکتا
سینی استیلی : دو تا
طرز تهیه : اول هاردن خو دخه منجل تف ادیم تا رنگی گهوای چک بشه وبعد هاردن
خودخه سینی خالی اکنی تاسرد بشه ای مُم...آلا همو هارماهن خوکه از پیشته دنگنی
در موارده دخه یتا سینی غیر ارزیم و وا دست به هم ازنیم.... دوباره منجل رو چراغ
وروغنن خو دخه اریزیم تا گرم بشه آلا دوباره هارما وهاردن خو واهم مخلوط اکنیم و
دست وپا دخه اتاریم به خوب به هم بخره خوب که به هم مُزه ارزیم دخه روغن وزنجبیل
واگه چیزه غیر واگر مُه دخه اریزیم و وا استمه به هم ازنیم همیطو به هم ازنیم تا بوی
تغییر بکن وبهد از5 دیکه آماده اوو که بازم دخه سینی خالی اکنیم ویچکو استمه دخه
اتاریم و ازهریم
تاريخ : پنجشنبه ۵ آبان ۱۳۹۰ | ۱:۴۵ ب.ظ | اینوشته : موسی مطایف |
.: Weblog Themes By Pichak :.
